Πάτρα: Διαψεύδει ο διοικητής του «Άγιου Ανδρέα» το περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβόλιο

Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία θρόμβωση στην 20χρονη μετά από τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Διαψεύδει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως 20χρονη κοπέλα, μετά τη λήψη μονοδοσικού εμβολίου εμφάνισε συμπτώματα θρόμβωσης και εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Διάβασα έκπληκτος τα δημοσιεύματα και θέλω να αναφέρω πως δεν έχουν δοθεί ούτε αντιπηκτικά, αλλά ούτε και υπάρχει διάγνωση πως έχει συμπτώματα θρόμβωσης η κοπέλα, τα οποία οφείλονται στο εμβόλιο», σχολίασε ο κύριος Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson την Δευτέρα 5 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα το πρωί θορυβήθηκε από την εμφάνιση μελανιών στα πόδια της, με αποτέλεσμα μετά από προτροπή ιδιώτη γιατρού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο κύριος Θεοδωρόπουλος δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της: «Η 20χρονη φέρει κάποιες μελανιές στα πόδια της, αλλά οι γιατροί του νοσοκομείου μας δεν τις συνδέουν με το εμβόλιο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί περίπτωση θρόμβωσης. Θα την εξετάσει και κάποιος δερματολόγος για να φανεί που οφείλονται οι μελανιές. Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως σε καμία περίπτωση δεν δόθηκαν αντιθρομβωτικά φάρμακα στην 20χρονη. Μπορεί να είναι κάποια αλλεργία από το εμβόλιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here