Σεξ και αλκοόλ : Μύθοι και αλήθειες


Ένα ποτό ή δύο μπορεί να ενισχύσει τη διέγερση, αλλά δεν είναι σίγουρο στοίχημα. Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στις γυναίκες. Αυτή η ανδρική σεξουαλική ορμόνη παίζει ρόλο στη σεξουαλική επιθυμία. Μπορεί να είναι ένας παράγοντας στις γυναίκες που αναφέρουν περισσότερη σεξουαλική επιθυμία όταν πίνουν. Υπάρχει επίσης ένα στοιχείο προσδοκίας. Οι άνθρωποι συσχετίζουν συχνά το πόσιμο με μειωμένες αναστολές και αισθάνονται πιο σέξι και πιο σίγουροι. Είναι κάπως σαν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Αν περιμένετε να είστε τυχεροί όταν πίνετε, μάλλον θα το κάνετε.

Μπορεί να αυξήσει και να μειώσει τη σεξουαλική διέγερση

  • Μερικά θηλυκά μπορεί να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το σεξ όταν είχαν πάρει μερικά ποτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σώμα τους θα μπει σε αυτό.
  • Απόδειξη δείχνει ότι ενώ το αλκοόλ μπορεί να κάνει τις γυναίκες να πιστεύουν ότι είναι καυλιάρης, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει αρνητικά αποτελέσματα φυσιολογικά και μειώνει την απόκριση των γεννητικών οργάνων.
  • Όσον αφορά το αλκοόλ και το σεξ, η μετριοπάθεια είναι το κλειδί, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές . Επίσης, όσο περισσότερο πίνετε, τόσο χειρότερη είναι η απόκριση των γεννητικών οργάνων και η φυσική διέγερση.

Οι οργασμοί είναι πιο δύσκολο να «έρθουν»

  • Ενώ ένα ποτό μπορεί να μην επηρεάσει τη ροή του αίματος εκεί κάτω, ένα ποτό πάρα πολλά μπορεί να έχει φυσιολογικό, γνωστικό και συμπεριφορικό αντίκτυπο που μπορεί να προκαλέσει οργασμική δυσλειτουργία που προκαλείται από αλκοόλ .
  • Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να κορυφωθεί και να έχετε λιγότερο έντονους οργασμούς. Αυτό είναι αν είστε σε θέση να οργασμό καθόλου.
  • Εάν σας αρέσει ένα χαρούμενο τέλος μετά από αυνανισμό ή σεξουαλικές δραστηριότητες, είναι καλύτερο να μην σας αρέσει.

Το κάνει πιο δύσκολο να βραχεί

  • Όταν ξυπνάτε, το σώμα σας προετοιμάζεται για σεξουαλική επαφή αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα γεννητικά σας όργανα, αναγκάζοντάς τα να πρηστούν και να λιπανθούν.
  • Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σταματήσει αυτές τις φυσιολογικές αντιδράσεις και να επηρεάσει την κολπική υγρασία , με αποτέλεσμα τριβή και δυσφορία.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική υγεία

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ