Καλλιθέα: Θρίλερ με το θάνατο των ηλικιωμένων – Πέθαναν από τον καύσωνα;


Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με τις δύο σορούς που βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας το βράδυ της Τρίτης – Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων οφείλεται στον καύσωνα

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το θρίλερ με τους δύο νεκρούς που εντοπίστηκαν σε σπίτι στην Καλλιθέα, το βράδυ της Τρίτης, μετά από παράπονα γειτόνων για δυσοσμία.

Οι Αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Πάντων βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό και τραγικό θέαμα. Ο άνδρας να κείτεται νεκρός σε ένα σπίτι υγειονομική «βόμβα» και δίπλα του η ηλικιωμένη και αυτή νεκρή.

Οι δύο ηλικιωμένοι που ήταν επαίτες ζούσαν χωρίς κλιματιστικό και ανεμιστήρα μέσα σε ένα διαμέρισμα, όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες.

Από τις πρώτες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και του ιατροδικαστή που έσπευσαν στο σημείο, φαίνεται πως απομακρύνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι ηλικιωμένοι να μην άντεξαν το κύμα καύσωνας που έπληξε την περασμένη εβδομάδα τη χώρα και να πέθαναν από θερμοπληξία.

Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου των δυο συζύγων θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει αύριο.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε μια μέρα πριν από τη γυναίκα του, περίπου πριν από μια εβδομάδα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ