HΠΑ Βετεράνος: Πλήρως εμβολιασμένος εισήχθη στο νοσοκομείο αφού διαγνώστηκε με την παραλλαγή Delta


 

HΠΑ Βετεράνος: Ο Μπάιντεν αναφέρει ότι ο Λευκός Οίκος ξεκινά τις «ομάδες απόκρισης COVID-19». Dr. Murthy: Η παραλλαγή Delta είναι «πολύ πιο μεταδοτική» από άλλες παραλλαγές κορωνοϊού. Ο Γενικός Χειρουργός των ΗΠΑ συζητά τους κινδύνους της νέας παραλλαγής κορωνοϊού στην «Ειδική Έκθεση». Ένας 73χρονος βετεράνος στην Πενσυλβάνια, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος COVID-19, νοσηλεύεται επί του παρόντος αφού διαγνώστηκε με την παραλλαγή Delta, ανέφερε μια έκθεση.

Ο Joe Pucci άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα τον περασμένο μήνα και, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε, επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο του Πίτσμπουργκ VA, σύμφωνα με το WPXI.

Είπε στον σταθμό ότι δεν πίστευε ότι θα επιβιώσει. Η οικογένειά του είπε ότι έχει κάποια υποκείμενα προβλήματα υγείας, όπως ο διαβήτης.

Η κόρη του είπε ότι οι γιατροί έδειξαν ότι ο Πούτσι δεν θα ήταν ζωντανός για έγκαιρη θεραπεία. Ο Pucci πιστεύει επίσης ότι εμβολιάστηκε.

“Εμβολιαστείτε και αν νομίζετε ότι είστε άρρωστοι, μην διστάσετε να πάτε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, γιατί θα σας βοηθήσουν όπως με βοήθησαν”, είπε στον σταθμό.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε την Τρίτη ότι ο Λευκός Οίκος ξεκινά «ομάδες ανταπόκρισης σε κύματα COVID-19» σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί μια άλλη απότομη αύξηση σε κρούσματα κορωνοϊών εν μέσω της αυξανόμενης απειλής από την παραλλαγή Delta.

“Θα βοηθήσουν τις πολιτείες”, δήλωσε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Τύπου

Οι ομάδες θα «αποτρέψουν, ανιχνεύσουν και θα ανταποκριθούν» στα κρούσματα κορωνοϊών σε κοινότητες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ