ΑΛΦΑ πρωτιά προγράμματος : Δείτε ποιες εκπομπές κέρδισαν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού

Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας με συγκλονιστικές ειδήσεις, αλλά και ψυχαγωγία, ένας μήνας που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του, παρά την άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό και την καλοκαιρινή διάθεση. Ο Alpha με το ποικίλο πρόγραμμά του ήταν για ακόμη μία φορά δίπλα στον τηλεθεατή που αναζητά έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση αλλά και διασκέδαση και οι τηλεθεατές έδειξαν εμπιστοσύνη και χάρισαν πρωτιές στο πρόγραμμά του.

Εκπομπή Σταματίνας Τσιμτσιλή

  • Εδώ και 8 χρόνια, κάθε πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της μας προσφέρουν την πιο «επιτυχημένη συνταγή» του σημερινού τηλεοπτικού τοπίου, και μας φτιάχνουν τη μέρα με ειδήσεις από τη lifestyle – και όχι μόνο – επικαιρότητα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα θέματα απ’ όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι και τον Ιούνιο το «Happy Day» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το  κοινό, σημειώνοντας μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18,2%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό  άγγιξε το 25,4%.

Εκπομπή Χρήστου Φερεντίνου

  • Ο Χρήστος Φερεντίνος στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης, μοίρασε  κέρδη με το «Deal» ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη. Το αγαπημένο παιχνίδι ήταν πρώτο τον Ιούνιο με 17,4% στο σύνολο κοινού και πρώτο στο δυναμικό κοινό με 16,6%.

Εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου

Ανοδική ήταν η πορεία και για το TLive αφού ο Ιούνιος υπήρξε ο καλύτερος μήνας της σεζόν, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν την Τατιάνα Στεφανίδου και το έμπειρο δημοσιογραφικό της επιτελείο για την επικαιρότητα. Η εκπομπή ήταν πρώτη στο σύνολο κοινού με 14,3%.

Ακολουθεί βίντεο για την πρωτιά τηλεθέασης

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here