Πελώνη κατά Τσίπρα: Να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία – Λέει όχι σε κάθε πρωτοβουλία


Απάντηση στους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα για τα περί διχασμού, από την πλευρά του πρωθυπουργού, επεφύλαξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην αντιμετώπιση της πανδημία, ενώ έριξε «καρφιά» ότι ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Ολόκληρη η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποια πρωτοβουλια ρε τσοκαρο;Των πληρωμενων δολοφονων;Της αρνησης των φαρμακων;Τα αλλοπροσαλα μετρα των ψυχασθενων με τη καθοδηγηση του Γεραπετριτη;Το κλεισιμο των νοσοκομειων;Το μονο επιτυχες που κανατε ρε γκιοσα,ειναι το μπουκωμα στα ΜΜΕ και αυτο πολυεξοδο γιατι αυτα τα δημοσιογαφικα σκουληκια και με λιγοτερα,τους ιδιους τεμεναδες θα κανανε.Α!τωρα που το θυμηθηκα:Η δημιουργικη απασχοληση[καλοκαιρινο σχολειο] ξεκινησε με σελφ τεστ καθε βδομαδα.Ποιος πληρωνει τον βαρκαρη,μεγαλοκοπελα;

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ