Μπαλατσινού – Κικίλιας: Σε προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους – Όσα έχουν γίνει γνωστά

Η βάπτιση του γιου της Μπαλατσινού και του Κικίλια έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νησί της Πάτμου. Μάλιστα, η επιλογή του τόπου καθώς και του δεύτερου ονόματος του μικρού – που είναι Αντώνιος –  έγινε έπειτα από τάμα της Τζένης Μπαλατσινού στο ομώνυμο παρεκκλήσι στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα, η βάπτιση του μικρού θα γίνει εντός του Ιερού Σπηλαίου της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με το Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού με φιλία κι εκτίμηση ετών, παρουσία λίγων μόλις καλεσμένων.

Το πλήρες όνομα του μικρού νεοφώτιστου θα είναι Παναγιώτης – Αντώνιος

Ο Βασίλης Κικίλιας θα φθάσει στην Πάτμο μία μόνο μέρα πριν τελεστεί το ιερό μυστήριο.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δια επιστολής προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ζήτησε η βάφτιση του γιου τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή των Μπαλατσινού – Κικίλια:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού»

Αντί για δώρα για τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο, οι γονείς του έχουν ζητήσει να γίνει δωρεά στο όνομα του γιου τους για την κάλυψη των αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Οι νονοί του Παναγιώτη-Αντώνιου θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η αγαπημένη φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, ο Μάξιμος.

Τέλος, τα μαρτυρικά του μικρού Κικίλια έχουν φτιάξει πατέρες από τα μοναστήρια της Πάτμου, ενώ τα γλυκά που θα προσφερθούν στους καλεσμένους είναι φτιαγμένα από τις γυναίκες του νησιού.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here