Ευτύχης Μπλέτσας: Πέθανε ο τετράποδος Happy Traveller Ηρακλής – Το μήνυμα του παρουσιαστή

Την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τους σκύλου Ηρακλή γνωστοποίησε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από σελίδα του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο Ηρακλής δεν ήταν μόνο κομμάτι της οικογένειας του Ευτύχη Μπλέτσα και της συντρόφου του Ηλέκτρας Αστέρη – που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της οικογένειάς τους , αλλά και συνοδοιπόρος τους στα θεαματικά ταξίδια που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της εκπομπής Happy Traveller.

Όπως είπε ο ίδιος ο Ευτύχης Μπλέτσας στη σελίδα του στο Instagram, ο Ηρακλής αρρώστησε ξαφνικά και τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο παρουσιαστής κοινοποίησε μια φωτογραφία του  αγαπημένου του σκύλου Ηρακλή και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller. Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα».

Δείτε την ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ηρακλή εδώ:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here