Ιωάννα Τούνη: Η εμπειρία μου με γυναίκα ήταν τέλεια


Η Ιωάννα Τούνη για άλλη μια φορά έβαλε φωτιά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό nitro, αφού αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει συνευρεθεί ερωτικά με άτομο του ίδιου φύλλου και ότι σαν εμπειρία της άρεσε τόσο που άνετα μπορεί να συνευρίσκετε ερωτικά και με άνδρες αλλά και με γυναίκες.

Οι αποκαλύψεις που έκανε όπως ήταν αναμενόμενο μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα έδωσε μία συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο και στο περιοδικό nitro το οποίο επανακυκλοφορεί μετά από χρόνια και εκτός από τα υπόλοιπα αποκάλυψε πιπεράτα πράγματα για την σεξουαλική της ζωή αλλά και για τις ανύπαρκτες σχέσεις που έχει με τον πατέρα τη. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη.

Όσα είπε για τους γονείς της

  • όπως αποκάλυψε για τους γονείς της ξέρει ότι «Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά, επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από το γάμο τους, μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στη Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου, έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε: “Άσε μας ρε Τάνια με το μπάσταρδο”. Μετά από εκείνη την ατάκα μου φέρθηκε σαν μην έγινε τίποτα, γιατί για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν ήταν αναγνωρισμένα».

Όσα είπε για την σεξουαλική της ζωή

  • Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις της Ιωάννας  Τούνη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ