Κατερίνα Καραβάτου: Τελευταία εκπομπή των Κου – Κου – Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια [vid]


Τίτλοι τέλους οριστικά και επίσημα πέφτουν σήμερα (9/7) για την εκπομπή των Κου – Κου με την Κατερίνα Καραβάτου.

Την είδηση του τέλους ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια σήμερα. Σημειώνεται ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής της εκπομπής Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεοπτική ομάδα των Κου-Κου.

Μέχρι και τις σημερινές δηλώσεις – διευκρινίσεις της παρουσίαστριας, δεν ήταν γνωστό εάν η εκπομπή θα έπαιζε κανονικά και την επόμενη σεζόν. Δεδομέων των όσων είχαν γραφεί ως τώρα, παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου θέλησε με τον τρόπο της να δώσει τις δική της απάντηση.

Σήμερα, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο, η Κατερίνα Καραβάτου, πάσαρε διαφημιστικό διάλειμμα όμως πριν γίνει αυτό έκανε την ανακοίνωση του τέλους της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» .

«Σήμερα ξεκινάει η τελευταία εκπομπή της σεζόν και η τελευταία εκπομπή της «Φωλιάς των Κου Κου» μετά από 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου-Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου-Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου-Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Όσα είπε η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος

«Εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες του και τους εργοδότες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και αν δεν την λαμβάνει. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω και να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω και τις δικές μου δυσκολίες και τον άλλων. Επίσης, ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η κρητική μου καταγωγή που έχει δώσει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι η περηφάνια», είπε αρχικά και συνέχισε με μια μαντινάδα.

«Πιστεύω ότι η συνέπεια και οι καλοί τρόποι δεν είναι υποχρέωση. Πέρασα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες και γενικότερα τον τελευταίο καιρό, ας μη γελιόμαστε. Ήταν μια περίοδος με γεναίες συγνώμες τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση ακριβώς έτσι. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκλαψα.

»Πέρασα πολύ άσχημα, πένθισα, υπήρξα απαρηγόρητη, μετά δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας το πλεονέκτημα του να μην θυμώνουμε», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ