Οδυσσέας Αθανασίου : Το Ελληνικό θα συμβάλει στην ενίσχυση της ποιότητας των τουριστών


Το έντονο ενδιαφέρον των αγοραστών για τα πολυτελή διαμερίσματα στο Ελληνικό επιβεβαίωσε χθες κατά την εισήγησή του στο συνέδριο του Economist ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, ο οποίος παράλληλα περιέγραψε τις αλλαγές που θα φέρει η επένδυση των 8 δισ. ευρώ στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, o κ. Αθανασίου υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ γνωστοποίησε ότι ήδη υπογράφονται τα πρώτα συμβόλαια.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Lamda Development εξήρε και τη συνεισφορά του project στην ανάδειξη της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού ως ενός βασικού πυλώνα του έργου, ενώ ταυτόχρονα υπενθύμισε ότι όλες οι ενεργειακές ανάγκες θα καλύπτονται από «πράσινες» πηγές.

Ειδική μνεία έκανε και στις τουριστικές προεκτάσεις της επένδυσης, εξηγώντας ότι θα συμβάλει τόσο στην ενίσχυση της ποιότητας των τουριστών όσο και στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα, και αφού υπογράμμισε τη βοήθεια της κυβέρνησης στην υλοποίηση του έργου, ο κ. Αθανασίου επεσήμανε ότι η έναρξη των έργων ενισχύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα, καθώς «από την στιγμή που μπορείς να κάνεις ένα τόσο μεγάλο project, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε».

«Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το πού βρίσκεται η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη έως το πού μπορεί να φτάσει. Αυτή η απόσταση πρέπει να γεφυρωθεί. Αυτό είναι το πάθος μας», κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ