Κατερίνα Καραβάτου: Όσα είπε στην τελευταία εκπομπή

Η τελευταία εκπομπή για την Φωλιά των Κούκου αποδείχτηκε πολύ ανατρεπτική, αφού η οικοδέσποινα της εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου, αποφάσισε να μιλήσει στον αέρα και  να αποχαιρετήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τόσο το κανάλι Star, που την φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα τόλμησε να μιλήσει για έννοιες όπως ταπεινότητα, σεβασμός και καλοί τρόποι. Τέλος παραδέχθηκε ότι πλέον αποχαιρετάει την Κατερίνα και δεν θυμώνει.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή της.

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

  • «Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αισθάνομαι αυτή τη στιγμή αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ, Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων.

  • Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει αυτήν την καλώς εννοούμενη περηφάνια. Λέει μια μαντινάδα “Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις”. Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα, οι καλοί τρόποι, δεν είναι αδυναμία, είναι υποχρέωση
  • Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες ,τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια
  • Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη».

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here