Πολεμικό Ναυτικό: Κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του πληρώματος της Φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ»


Μπορεί οι Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν θωρακιστεί από την επέλαση του κορονοϊού, έχοντας καταγράψει ελάχιστα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας, ωστόσο, φαίνεται πως η Covid-19 κατάφερε να πλήξει μία ελληνική φρεγάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10 μέλη του πληρώματος έχουν νοσήσει και έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία τις δύο τελευταίες ημέρες στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Η φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ» έχει δέσει στο λιμάνι της Σούδας και ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να διενεργούνται τεστ σε όλα τα μέλη.

Το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο έχει τεθεί σε πλήρη ισχύ, προκειμένου να ιχνηλατηθούν οι επαφές των νοσούντων, αλλά και να αναχαιτιστεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι τόσο στο Πολεμικό Ναυτικό, όσο και στους υπόλοιπους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, λαμβάνονται αυστηρότατα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι από την αρχή της πανδημίας τα κρούσματα είναι ελάχιστα σε σχέση με το πλήθος των ατόμων που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ