Γλυκά Νερά: Αναζητούν απαντήσεις στην άρση του τραπεζικού λογαριασμού του συζυγοκτόνου


Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές

Ένα μεγάλο «γιατί» περιπλανάται στην Αλόννησο και στην οικογένεια της άτυχης 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η οικογένεια της κοπέλας δεν φέρεται να έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του 33χρονου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κίνητρο είναι αυτό που επικαλείται εκείνος», όπως μετέδωσε ο Alpha.

Την ίδια ώρα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ