Live το διάγγελμα Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εστίαση


Όλα όσα θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εστίαση

Σε εξέλιξη βρίσκεται το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το νέο πλαίσιο λειτουργίας στην εστίαση.

Μετά από μπαράζ συσκέψεων χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει ανακοινώσεις αλλά και να απευθυνθεί στους πολίτες σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή, όπου καταγράφεται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και οι προβλέψεις των επιστημόνων για τον Αύγουστο είναι δυσοίωνες.

Δείτε το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σσύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργήσουν μόνο με εμβολιασμένους, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν μικτοί χώροι και πως θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία και δομές ΑμΕΑ αλλά και οι υγειονομικοί, καθώς υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει εμβολιαστεί. Οι σχεδιασμοί αφορούν και τους εκπαιδευτικούς, ο εμβολιασμός των οποίων θα γίνει πριν την έναρξη του σχολικού έτους, καθώς πλέον η μετάλλαξη Δέλτα χτυπάει και μικρές ηλικίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ