Γλυκά Νερά: Δύο μήνες μετά το έγκλημα η Αλόννησος θυμάται την Καρολάιν – Σήμερα θα είχε γενέθλια


Η σημερινή ημέρα είναι συναισθηματικά φορτισμένη για την οικογένεια της Καρολάιν, καθώς η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Σήμερα η Καρολάιν θα έκλεινε τα 20 χρόνια της αντί για γιορτή όμως, στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά της και το νησί της, η Αλόννησος.

Η Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, άφησε πίσω της ένα μικρό παιδί και τους γονείς της να θρηνούν για τον χαμό της.

Η Αλόννησος, το νησί που μεγάλωσε, θυμάται την Καρολάιν, δύο μήνες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η καθηγήτριά της αναφέρει χαρακτηριστικά στον Alpha, «από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια γιατί χθες συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τη δολοφονία της και σήμερα θα έκλεινε τα 20 χρόνια της κάτι που δεν πρόλαβε κι έμεινε στα 19».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκαν σελίδες στη μνήμη της Καρολάιν, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από μηνύματα για την άτυχη κοπέλα.

Μάλιστα, σε τρεις μέρες η Καρολάιν θα γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της, ο οποίος έγινε στις 15 Ιουλίου του 2019. Έναν γάμο που έμοιαζε με παράδεισο και αποδείχτηκε κόλαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ