Ρυτίδες χειλιών : Δείτε πως να τις καταπολεμήσετε


Οι ρυτίδες στα χείλη σχηματίζονται τόσο στα ίδια τα χείλη όσο και στο δέρμα του άνω χείλους. Στα χείλη, εμφανίζονται ως ένα σύνολο λεπτών κατακόρυφων γραμμών, που συχνά εκτείνονται από τη μία πλευρά του στόματος στην άλλη. Δεν είναι ασυνήθιστο να κρατούν το κραγιόν σε αυτές τις γραμμές, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο σκοτεινά και βαθύτερα από ό, τι στην πραγματικότητα.

Πάνω από το χείλος, κάθετες γραμμές εκτείνονται προς τα πάνω από το χείλος προς τη μύτη. Αυτές οι ρυτίδες είναι συνήθως βαθύτερες και πιο έντονες από αυτές στα πραγματικά χείλη σας.

Θεραπευτική αγωγή

  • Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια γήρανσης μέσα και γύρω από το στόμα σας. Κρέμες και οροί που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Υπάρχουν μερικά προϊόντα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι χτυπητές χείλους, αν και αυτά είναι απίθανο να βοηθήσουν εάν τα χείλη σας έχουν αραιωθεί και ζαρωθεί κατά τη διάρκεια πολλών ετών.
  • H θεραπεία των ρυτίδων στα χείλη στο σπίτι θα είναι ελάχιστα αποτελεσματική. Για να εξαφανίσετε αυτές τις επίμονες ρυτίδες, θα θελήσετε να κατευθυνθείτε σε ιατρείο που παρέχει αισθητικές υπηρεσίες.

Πλήρωση Derma

  • Πολλοί επαγγελματίες του τομέα της υγείας χρησιμοποιούν τώρα ενέσιμα πληρωτικά για να γεμίσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να προσφέρουν ένα πληρέστερο χείλος. Ένα διάλυμα που περιέχει υαλουρονικό οξύ,  και ένα νέο προϊόν , σχεδιασμένο ειδικά για τις γραμμές των χειλιών, εγχέεται απευθείας στα χείλη και τη γύρω περιοχή. Η αύξηση των χειλιών είναι η διαδικασία με την οποία οι επαγγελματίες υγείας χρησιμοποιούν πληρωτικά για να κάνουν τα χείλη να φαίνονται ελαφρώς μεγαλύτερα. Οι αλλαγές είναι λεπτές αλλά αποτελεσματικές.

Χημικό ξεφλούδισμα

  • Η χημική φλούδα είναι μια διαδικασία που αφαιρεί το ανώτερο στρώμα του δέρματος έτσι ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει ένα νέο, νεανικό στρώμα. Μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων, των ελαφριών ουλών και του ατέλειου δέρματος. Οι χημικές φλούδες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για το άνω χείλος. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φλούδων, οι οποίοι ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη και την ένταση, οπότε μιλήστε με το γιατρό σας για το ποια μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς.

Επανεμφάνιση λέιζερ

  • Η ανάπλαση με λέιζερ είναι μια άλλη τεχνική για την αφαίρεση του ανώτερου στρώματος του δέρματος για να δημιουργηθεί χώρος για νεανικό δέρμα. Τα λέιζερ έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της σύσφιξης του δέρματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο δέρμα γύρω από το στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται 10 έως 20 χρόνια νεότεροι. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας διαρκούν περισσότερο από άλλα – έως και 10 χρόνια.

Ακολουθεί βίντεο για τις ρυτίδες χειλιών

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ