Υπ. Προστασίας του Πολίτη για Ηλιούπολη: Θέμα τιμής για την αστυνομία η σύλληψη τυχόν συνεργών


«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία» τονίζει στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση της Ηλιούπολης.

Θέμα τιμής για την Αστυνομία χαρακτηρίζει σε νέα ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη σύλληψη τυχόν συνεργών του αστυνομικού που εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Παρά τις ταχύτατες συλλήψεις και τις συντριπτικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον τρόπο που κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία.

Ενημερώνουμε ότι:

1. Ο συλληφθείς αστυνομικός έχει τεθεί σε αργία με απόλυση από τις 19 Ιουνίου 2021 με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξύβριση και απειλή σε βάρος άλλου αστυνομικού.

2. Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή αίτημα για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων του, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα.

3. Στον συγκεκριμένο αστυνομικό την 26 Μαρτίου 2021 χορηγήθηκε φύλλο πορείας στο πλαίσιο ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών με συνολικά 103 αστυνομικούς.

4. Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ