Νέα συλλεκτική σειρά αντικειμένων & αξεσουάρ ΤΡΟΥ Λόκαλ από το A Future Perfect και τη FIX Hellas

Οι ΤΡΟΥ Λόκαλ συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το A Future Perfect και παρέα δημιούργησαν τη ξεχωριστή σειρά αντικειμένων και αξεσουάρ, A Future Perfect X FIX Hellas.

Αποτυπώνοντας μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε μοναδικά σχέδια, την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού & νησιωτικού τοπίου της Ελλάδας, το concept brand Α Future Perfect, δημιούργησε καλοκαιρινά must-haves κι αγαπημένα homewear items που κατακτούν τη δική τους θέση στο καλοκαίρι και μας καλούν να ανακαλύψουμε παρέα, τα πιο ΤΡΟΥ Λόκαλ μέρη!

Το Μεσογειακό καλοκαίρι, η αγάπη για τα χρώματα, οι υφές, οι χαρακτήρες αλλά και οι «σκηνές» που συναντά κανείς στο ελληνικό τοπίο, έννοιες που εκφράζουν όχι μόνο τον επισκέπτη της χώρας αλλά και τον κάτοικο της, «ξεδιπλώνονται» στη νέα συλλεκτική σειρά.

Ανακάλυψε τη σειρά στο afutureperfect.gr και στο design store A Future Perfect & Friends, στην καρδιά της πόλης, στην οδό Πραξιτέλους 23, και μοιράσου μαζί μας τις ΤΡΟΥ Λόκαλ στιγμές σου!


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ