Κρούσματα σήμερα: «Μήδεια» κορονοϊού στην Αττική με 538 μολύνσεις – Αύξηση και στη Θεσσαλονίκη

Κρούσματα σήμερα: Εκτός από την κακοκαιρία «Μήδεια», την Αττική σαρώνει και ο κορονοϊός. «Πνίγεται» το κέντρο της Αθήνας. Προβληματική κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη, παραμένει σε κατάσταση συναγερμού η Αχαΐα, ποιες περιοχές είναι κοντά στο «κόκκινο».

Η Ελλάδα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία «Μήδεια», την ώρα που η πανδημία του κορονοϊού έχει εξαπολύσει το τρίτο κύμα της και βάζει ακόμα περισσότερες δυσκολίες στην καθημερινότητα όλων. Την Τρίτη (16.02) ανακοινώθηκαν 1.121 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, με την αύξηση να είναι σχετικά αναμενόμενη σε σχέση με τα προηγούμενα τρία 24ωρα καθώς διενεργήθηκε και μεγαλύτερος αριθμός ελέγχων.

Η Αττική, που βρέθηκε στο επίκεντρο του χιονιά, εξακολουθεί να είναι η περιφερειακή ενότητα με τα περισσότερα κρούσματα κάθε 24ωρο. Την Τρίτη (16.02) κατέγραψε 538 νέες μολύνσεις, με το κέντρο της Αθήνας να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς εκεί εντοπίστηκαν οι 170 από αυτές. Για ακόμα ένα 24ωρο μάλιστα, στον κεντρικό τομέα των Αθηνών σημειώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιοχή της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here