Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για την επιμέλεια της 11χρονης που είχε πέσει θύμα απαγωγής


Με εισαγγελική διάταξη, το κοριτσάκι απομακρύνθηκε προσωρινά από το οικογενειακό του περιβάλλον το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο και έκτοτε φιλοξενείται σε Δομή Προστασίας Ανηλίκων

Συζητήθηκε, με τη διαδικασία της εκουσίας, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης η υπόθεση της επιμέλειας της 11χρονης που απήχθη πέρσι το καλοκαίρι από 34χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Με εισαγγελική διάταξη, το κοριτσάκι απομακρύνθηκε προσωρινά από το οικογενειακό του περιβάλλον το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο και έκτοτε φιλοξενείται σε Δομή Προστασίας Ανηλίκων. Η μητέρα, η θεία και η γιαγιά της ανήλικης επιθυμούν να επιστρέψει στο σπίτι και γι αυτό προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο καταθέτοντας σχετικό αίτημα που συζητήθηκε σήμερα κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε ο,τι αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες τη δικογραφία στην Ανακρίτρια προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα για πιθανούς συνεργούς της 34χρονης. Η τελευταία παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ