Κόνι Μεταξά: Τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της;


Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα η Κόνι Μεταξά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της video clip, αλλά και τη σχέση της με τον πολίστα, Μάριο Καμπότση.

Μάλιστα, αποκρινόμενη σε ερωτήματα για το μονόπετρο που εμφανίζεται σε φωτογραφίες της στο Instagram να φορά, η τραγουδίστρια θέλησε να διευκρινίσει εάν τελικά δέχτηκε ή όχι πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Για την συμμετοχή του συντρόφου της στο βίντεο του νέου της clip «Αμάν» είπε στην εκπομπή «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα το πιστέψετε ήταν δική του ιδέα να παίξει στο video clip o Μάριος. Του είπα το concept και στην αρχή μου είπε “θα κάνεις κωμωδία το video clip σου;”. Του είπα μετά ότι μπήκαν φίλοι μου στο clip και ζήλεψε και ήθελε να παίξει κι αυτός».

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Καμπότσης είναι αθλητής πόλο με την ομάδα του Ολυμπιακού και μέλος της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κόνι Μεταξά: Θέλω να αποδείξω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω πέρα από την ομορφιά

«Από μικρή μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, αλλά είπα ότι δεν έχω μόνο αυτό. Δεν είναι θέμα αντίδρασης, αλλά θέλω να αποδείξω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω πέρα από την ομορφιά», είπε η Κόνι Μεταξά.

Για τη σχέση της με τον Μάριο Καμπότση και το μονόπετρο

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον σύντροφό της, Μάριο Μάριο Καμπότση δήλωσε τα εξής: «Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και όταν το ζευγάρι είναι καλά, αυτά έρχονται φυσικά και από μόνα τους».

Όσο για το μονόπετρο δαχτυλίδι που είδαμε στο Instagram της, αλλά και το ερώτημα αν τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Μάριο Καμπότση, η Κόνι Μεταξά απάντησε ότι: «Το δαχτυλίδι το πήρα μόνη μου. Δεν μπορώ να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;».

Δείτε το νέο βίντεο για το τραγούδι της Κόνι Μεταξά “Αμάν” εδώ:

Σημειώνεται ότι τους στίχους του τραγουδιού που ερμηνεύει η Κόνι Μεταξά “Αμάν” έγραψε ο Chris Achilleos και τη μουσική ο ίδιος μαζί με τον Βασίλη Κουμεντάκο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ