Ηλιουπολη: Τα 4 πρόσωπα που «καίει» η 19χρονη

Σημαντικές πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη κυκλώματος που εξέδιδε κορίτσια φέρεται να έδωσε με την καταγγελία της η 19χρονη που βίωσε την απόλυτη φρίκη στην Ηλιουπολη.

Το κορίτσι, που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσε κλεισμένη ο υπό απόλυση αστυνομικος και σύντροφός της, μιλώντας στις Αρχές αποκάλυψε πολλά στοιχεία που φανερώνουν την εκμετάλλευση και άλλων γυναικών από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι μόνο.

Πέντε γυναικεία ονόματα, που πιθανόν να είναι και ψευδώνυμα, αποκάλυψε στις Αρχές η 19χρονη, τα οποία ανήκουν σε κορίτσια που περνούσαν από το σπίτι της Ηλιούπολης για κάποιες ώρες. «Στο σπίτι ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι στο site ,η Ν., η Τ., η Α., η Τζ. η Λ. όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους» είπε στην κατάθεση της.

Εκτός από την αναφορά σε αλλά κορίτσια, η 19χρονη περιέγραψε και 4 ακόμη πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως συνεργάζονταν με τον κατηγορούμενο αστυνομικό. Μάλιστα, εκτενέστερη αναφορά κάνει σε δεύτερο πρόσωπο, που μαζί με τον κατηγορούμενο διαχειρίζονταν ιστοσελίδες. Για τον τελευταίο, υποστήριξε ότι η μητέρα του διατηρούσε οίκο ανοχής και site ερωτικών γνωριμιών.

«Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (το κατονομάζει). Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους» κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στις Αρχές.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν αφού αναφέρθηκε και σε έναν στρατιωτικό, που φέρεται να είχε ρόλο οδηγού, προκειμένου να την μεταφέρει από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης στα διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια που της έκλειναν τα ραντεβού: «Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 ευρώ την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γυρνούσα πίσω» υποστήριξε.

Το τρίτο πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το κορίτσι είναι ένας ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος σύμφωνα με όσα περιέγραψε, προμήθευε τον 39χρονο κοκαΐνη, την οποία συχνά έδινε και σε άλλες κοπέλες. «Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 ευρώ. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και ο πρωην σύντροφος της 19χρονης, τον οποίο επίσης κατηγορεί ότι την εξέδιδε, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν φίλος με τον αστυνομικό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό καταζητείται πλέον από της Αρχές για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω Δ. με είχε βάλει να κάνω ο D., 31 χρονών περίπου, τον οποίο τον ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν δύο χρόνια και από τα 16 μου και για έξι μήνες περίπου μου έκλεινε ραντεβού με τους φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε και αυτά τα περιστατικά δεν τα είχα αναφέρει σε κανέναν» υποστήριξε η 19χρονη κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ