Άλιμος – Βίντεο ντοκουμέντο: Οι ανήλικοι τρέχουν να κρυφτούν αφού μαχαίρωσαν 3 φορές τον 14χρονο


Άλιμος: Μια ομάδα έξι αγοριών και τριών κοριτσιών έχει καταγραφεί σε βίντεο να τρέχει λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 14χρονου το απόγευμα της Τρίτης

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση συμμορίας ανηλίκων εναντίον 14χρονου στον Άλιμο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται μια παρέα έξι αγοριών και τριών κοριτσιών να τρέχει προς το σημείο που βρίσκεται ο 14χρονος ενώ στη συνέχεια απεικονίζονται να διαφεύγουν τρέχοντας αφού τον έχουν μαχαιρώσει τρεις φορές στα πλευρά.

Το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αρχών που ήδη έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων εκτός κινδύνου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, με την ομάδα των ανηλίκων να περικυκλώνει τον 14χρονο και να του επιτίθεται για να του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.

Περίοικοι κάλεσαν το «100» και στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, προχωρώντας σε συνολικά 9 προσαγωγές (6 αγόρια και 3 κορίτσια) ενώ κατασχέθηκε και τουλάχιστον ένα μαχαίρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ