ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην περιφέρεια Αττικής – Δείτε σε ποιες περιοχές


ΑΣΕΠ: Με επτά άτομα ενισχύεται η Περιφέρεια Αττικής – Δείτε ειδικότητες

Η περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2021 των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Ανάρτηση της ανακοίνωσης, να γίνει στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, μετά την κοινοποίηση της έγκρισής της.

Εντός είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση, η ανακοίνωση μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021», και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, να αναρτηθούν στο κατάστημα της υπηρεσίας (Περιφέρεια Αττικής – Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού), στο δικτυακό τόπο αυτής (www.patt.gov.gr), στα καταστήματα της υπηρεσίας (Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής & Νήσων), όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων, Πειραιώς, Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Πόρου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, Παλλήνης, Ωρωπού, Λαυρεωτικής, Σπάτων – Αρτέμιδος, Παιανίας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Μαραθώνα και Σαρωνικού. Επιπλέον, να αναρτηθεί και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».

Για κάθε ανάρτηση που διενεργείται σε κατάστημα, θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 41 του Ν. 4765/2021, όπως ισχύει), το οποίο θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ στο e-mail: sox @asep.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ