Ιωάννα Μαλέσκου Μάριο Χεζόνια: Τον έκανε unfollow και εκείνος πήρε τις καρδιές του πίσω


Πολλές είναι οι φήμες για την ερωτική ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου. Τους τελευταίους μήνες πληροφορίες ήθελαν την παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Love it”, να φλερτάρει με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα Μάριο Χεζόνια. Οι δύο τους ωστόσο ουδέποτε επιβεβαίωσαν οποιαδήποτε σχέση. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο Κροάτης αθλητής έστειλε στην Ιωάννα Μαλέσκου λουλούδια και η τελευταία απάντησε, κάνοντας follow το προφίλ του Χεζόνια στα social media.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» δήλωσε η παρουσιάστρια στις αρχές Ιουνίου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, ο Κροάτης μπασκετμπολίστας Μάριο Χεζόνια βάζοντας μια πράσινη καρδιά σε μια φωτογραφία της που μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, άναβε κι άλλο τις φήμες ότι δηλαδή κάτι τρέχει με τους δυο.

Δείτε παρακάτω την ανταλλαγή καρδιών μεταξύ Μαλέσκου και Χεζόνια στο Instagram:

Σήμερα ωστόσο η εικόνα έχει αλλάξει, καθώς για άγνωστους λόγους η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον γνωστό μπασκετμπολίστα. Σημειώνεται δε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, ουδέποτε ακολούθησε τον Μάριο Χεζόνια από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αλλά από αυτό της σκυλίτσας της που την λένε Μπαλού.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ο Κροάτης αθλητής θέλησε να απαντήσει στο unfollow της Ιωάννας Μαλέσκου με τον δικό του τρόπο. Πώς; Διαγράφοντας τα like που είχε κάνει στο προφίλ της γνωστής παρουσιάστριας στο Instagram. Σημειώνεται πως ο μπασκετμπολίστας στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν ακολουθεί κανέναν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ