Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το νέο της λουκ και η συνεργασία με τον Ορέστη Τζιόβα [pics]


Νέο λουκ για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φρέσκο και δυναμικό. Η γνωστή ηθοποιός και μουσικός που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Νυφικό κρεβάτι” δίπλα στον Ορέστη Τζιόβα, αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά της και επέλεξε ένα λουκ φρέσκο και διαφορετικό που της πάει πολύ, αναμφίβολα.

Την φωτογραφία της με το νέο κοντό καρέ λουκ δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία έγραψε τα εξής: “Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φράουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα”.

Δείτε το νέο λουκ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου εδώ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Για την περιοδεία της παράστασης “Νυφικό κρεβάτι” και την συνεργασία της με τον φίλο της, τον ηθοποιό, Ορέστη Τζιόβα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε σήμερα στο Instagram επίσης τα εξής:

“Όταν δουλεύεις με τους φίλους σου, η ζωή ειναι ωραία!!! Εδώ βλέπετε τον Ορέστη και την Πηνελόπη, αλλά μέσα μας ζουν και αναπνέουν ο Μάικ και η Αγνή που κάθε μέρα εδώ και πολλούς μήνες στρώνουν “Το νυφικό κρεβατι” τους και προσπαθούν να συμβιώσουν, να εξελιχθούν και να αγαπηθούν όπως όλα τα ζευγάρια”.

“Πόσο έχουμε γελάσει και πόσο έχουμε κλάψει στη διαδικασία των προβών”.

“Και τώρα είμαστε όσο χαρούμενοι βλέπετε στη φωτογραφία, που κάθε νύχτα στο οδοιπορικό μας σε τόσες πόλεις στη χώρα είμαστε σε θέση να σας κάνουμε να γελάσετε, να κλάψετε και να ταυτιστείτε με τους ρόλους μας!”

“Σήμερα σας περιμένουμε στη Λάρισα,
αύριο στην Κατερίνη μετά στην Κομοτηνή,
στην Αλεξανδρούπολη, στην Ξάνθη, στη Δράμα και η λίστα δεν έχει τελειωμό!”

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε με τον Ορέστη Τζιόβα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ