Julia Roberts: Η κόρη της Hazel Moder εμφανίστηκε στις Κάννες [pic]


Η Hazel Moder, η κόρη της γνωστής ηθοποιού του Hollywood Julia Roberts και του συζύγου της, Daniel Moder έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις Κάννες. Η Hazel που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 17 της χρόνια βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία του Sean Penn, “Flag Day”, της οποίας την διεύθυνση της φωτογραφίας έχει κάνει ο πατέρας της Daniel Moder.

Η ίδια περπάτησε δίπλα στον πατέρα της Moder κατά μήκος του κόκκινου χαλιού και η εμφάνιση της έκανε εντύπωση για την απλότητα και την κομψότητά της. Η Hazel καθ’ όλη τη διάρκεια της τελέτης διατήρησε χαμηλούς τόνους και η εμφάνισή της ήταν διακριτική. Η 17χρονη κόρη της Julia Roberts επέλεξε να φορέσει ένα μίνιμαλ κίτρινο φόρεμα, ενώ τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια λιτή αλογοουρά.

Το Flag Day που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών είναι η νέα ταινία Sean Penn, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετέχουν και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Robin Wright, η Dylan και ο Hopper Penn.

Δείτε την φωτογραφία της Hazel Moder με τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ