Βρετανία: Τα σουπερμάρκετ Sainsbury’s προτρέπουν τους πελάτες τους να συνεχίσουν να φορούν μάσκα

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ της Βρετανίας, η Sainsbury’s, θα προτρέψει τους πελάτες της να συνεχίσουν να φορούν προστατευτική μάσκα και μετά την Δευτέρα, όταν, με βάση τους νέους κανόνες που έθεσε η κυβέρνηση, η χρήση της θα είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

Παρά την αύξηση των κρουσμάτων, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τους περισσότερους περιορισμούς για την Covid-19 από τις 19 Ιουλίου στην Αγγλία. Στο πλαίσιο των νέων κανόνων, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε ότι επαφίεται στον καθένα να αποφασίσει αν θα φορά μάσκα ή όχι. Οι υπουργοί του και διάφορες δημόσιες υπηρεσίες έχουν δώσει διαφορετικές απαντήσεις για το ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση που θα πρέπει να ακολουθεί ο κόσμος.

Η Sainsbury’s, η δεύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ μετά την Tesco, ανακοίνωσε σήμερα ότι στα καταστήματά της θα τοποθετηθούν πινακίδες που θα προτρέπουν τους πελάτες να φορούν μάσκα, αν μπορούν. Οι υπάλληλοι θα ενθαρρύνονται επίσης να χρησιμοποιούν μάσκα, εκτός και αν εργάζονται πίσω από κάποιο διαχωριστικό.

«Η ασφάλεια των συναδέλφων μας είναι ζωτικής σημασίας και πολλοί συνάδελφοί μας θα αισθάνονταν πιο άνετα εάν αυτοί που μπορούν να φορούν μάσκα συνεχίσουν να την φορούν. Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας και μας είπαν το ίδιο», είπε ο Σάιμον Ρόμπερτς, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ