Άνγκελα Μέρκελ: Viral το βίντεο με την Καγκελάριο να κοιμάται(;) σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες


Κουρασμένη εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες καθώς σε βίντεο φαίνεται αποκαμωμένη να κλείνει τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα

Viral έγινε το βίντεο που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ να κλείνει τα μάτια σαν να κοιμάται για μερικά δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με πολίτες στη Γερμανία.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Reuters γράφοντας στη συνοδευτική λεζάντα: «Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης».

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη κατά τη διάρκεια μιας ακόμα τηλεδιάσκεψης με πολίτες που είχε η κυρία Μέρκελ με γονείς, καλλιτέχνες και αυτοαπασχολούμενος να παίρνουν μέρος στο πάνελ.

Η Άνγκελα Μέρκελ συζήτησε για τις εμπειρίες της πανδημίας με συνολικά 12 άτομα ηλικίας 25 έως 85 ετών σε μια τηλεδιάσκεψη που κράτησε συνολικά 1,5 ώρα.

Στόχος της Γερμανίδας Καγκελαρίου είναι να διατηρεί την επαφή της με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κυρία Μέρκελ τόνισε στην αρχική της τοποθέτηση το θέμα της αλληλεγγύης τονίζοντας ότι «θέλουμε να προστατέψουμε κυρίως τους ηλικιωμένους γιατί είναι ιδιαιτέρως ευάλωτοι απέναντι στον κορονοϊό».

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα» σημείωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους πάντες να αξιοποιήσουν τη μεγάλη διαθεσιμότητα στα εμβόλια για όλους όσοι βρίσκονται σε ηλικία άνω των 12 ετών.

Ο εμβολιασμός, κατέληξε η Άνγκελα Μέρκελ, είναι το «άλφα και το ωμέγα» για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ