Κρήτη: Συνελήφθη το ένα από τα δυο αδέρφια που πυροβόλησαν το ζευγάρι στις Γούβες


Κρήτη: Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στο ένα από τα δύο αδέρφια που πυροβόλησε και τραυμάτισε ζευγάρι με το οποίο φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές

Στα χέρια της Ασφάλειας Ηρακλείου βρίσκεται το ένα από τα δύο αδέρφια που φέρεται να είναι οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου στις Γούβες του δήμου Χερσονήσου της Κρήτης.

Ο άνδρας συνελήφθη σε ιδιωτική κλινική όπου είχε πάει, αφού και ο ίδιος τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο αδελφών Γιώργο Κοκοσάλη, ο δεύτερος αδελφός αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι από τα πυρά των δύο δραστών τραυματίστηκε βαρύτατα ένας 37χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν να πέσουν οι πυροβολισμοί είχε προηγηθεί άγριος καβγάς σε ταβέρνα της περιοχής.

Ο 37χρονος μαζί με τη 44χρονη σύζυγο του έτρωγαν σε ταβέρνα της περιοχής, όταν τα δυο αδέλφια που κατάγονται από γειτονικό χωριό μαζί με ένα τρίτο άτομο, τους προσέγγισαν.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών αλλά και θαμώνων έβγαλαν τα όπλα και πυροβόλησαν τον 37χρονο, ενώ με τραύματα στο χέρι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και η σύζυγος του θύματος.

Οι δυο οικογένειες φαίνεται να είχαν κτηματικές διαφορές, ενώ στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει βίντεο που ρίχνει φως στις συνθήκες του επεισοδίου.

Με πληφορορίες από ΕΡΤ και creta24.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ