23 Απριλίου 2024

Καρμικές σχέσεις : Δείτε πως θα τις αναγνωρίσετε


Η φράση «καρμική σχέση» δεν είναι κλινικός όρος, τα χαρακτηριστικά μοιάζουν με άλλες, γνωστές σχέσεις. Μια καρμική σχέση είναι μια σχέση που είναι γεμάτη πάθος, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί. Αυτές οι σχέσεις δεν προορίζονται να διαρκέσουν, λέει, αλλά μαθαίνουν εμπειρίες για όσους τις έχουν.

Ενώ η καρμική σχέση, μπορεί να έχει αρνητική χροιά,  μπορεί επίσης να θεωρηθεί από την προοπτική της προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ευκαιρίες να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου που δεν ξέρατε ποτέ, καθώς και τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής στην αγάπη. Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι μια καρμική σχέση, πώς εκδηλώνεται και τι μπορείτε να κάνετε για να απομακρυνθείτε από μία, διαβάστε για να δείτε τι έχουν να πουν οι ειδικοί.

Πώς μπορεί να εκδηλωθεί αυτός ο τύπος σχέσης
  • Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είστε στο πάχος του πριν καν συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε μια καρμική σχέση.
  • Με το μοτίβο διάλυσης και επανένωσης, είναι μια σχέση που και οι δύο σύντροφοι φαίνεται ανίκανοι να αντισταθούν.
  • Κρατάει σφιχτά και τους δύο εταίρους, και παρά τη ζημιά που υπέστη και στους δύο, δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αφήσουν ο ένας τον άλλον, παρόλο που όλοι γύρω τους τους λένε να το τελειώσουν.
  • Συνήθως υπάρχει μια άμεση σύνδεση σε μια καρμική σχέση, και για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αισθάνεσαι μαγνητικά προς το άλλο άτομο και σαν να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά.

  • Αισθάνεστε ότι προορίζεστε να είστε με το άλλο άτομο και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί δεν λειτουργεί, γιατί αυτό το άτομο αισθάνεται τέλειο για εσάς. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να δείτε τα ελαττώματα του συντρόφου σας.
  • Μια καρμική σχέση δεν είναι αποκλειστική για έναν ρομαντικό σύντροφο. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε αυτόν τον τύπο σύνδεσης εντός της οικογένειας προέλευσής σας, με έναν φίλο ή μια σύντομη συνάντηση.

Ακολουθεί βίντεο για τις καρμικές σχέσεις

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ