Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό – Απειλούσε την πρώην του, της είχε πάρει το παιδί

Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου, τις βιαιοπραγίες εναντίον της γυναίκας του, αλλά και για το πού βρισκόταν το παιδί του πρώην αστυνομικού έρχονται στο «φως»

Για στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η συνήγορος της μητέρας του παιδιού του υπό απόλυση αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος της εντολέως της, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

«Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια», αναφέρει η δικηγόρος.

Ωστόσο, όπως εξηγεί, «η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η γυναίκα δέχονταν απειλές κατά της ζωής της από τον αστυνομικό, ο οποίος έβλεπε το παιδί όποτε ήθελε, ενώ εκείνη «παρακαλούσε» για επικοινωνία.

«Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της», αναφέρει η δικηγόρος και συμπληρώνει ότι μετά της καταγγελίες της 19χρονης, η γυναίκα βρήκε το θάρρος να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης και έχει ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη.

Μάλιστα, έχει καταθέσει και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ