Χαλκιδική: Χειροπέδες σε τρία άτομα για το αιματηρό επεισόδιο σε καφέ – μπαρ


Πρόκειται για τρεις αλβανικής καταγωγής άνδρες, 29, 34 και 21 ετών, εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές της Χαλκιδικής, οι φερόμενοι ως δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στις αρχές του μήνα σε καφέ-μπαρ στο Πευκοχώρι, όπου 20χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι.

Πρόκειται για τρεις αλβανικής καταγωγής άνδρες, 29, 34 και 21 ετών, εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., σε εκτέλεση των ενταλμάτων συνελήφθησαν χθες στην περιοχή Φούρκα οι δύο πρώτοι, ενώ ο τρίτος που διαθέτει ποινικό παρελθόν, συνελήφθη σήμερα στη Σωζόπολη.

Τα αίτια της επίθεσης φαίνεται πως ήταν προσωπικές και οικονομικές διαφορές με το θύμα. Μαζί με τον νεότερο σε ηλικία κατηγορούμενο, συνελήφθη επίσης ένας 24χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι, μια καραμπίνα και 25 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες κρατούνται και αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή Πολυγύρου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ