Βόλος: Κατήγγειλε τον αδελφό του πως κακοποιεί τη μητέρα τους

Ο άνδρας κατηγορείται πως φιλοξενούσε τη μητέρα του, την οποία υποσίτιζε

Καταγγελία κατέθεσε ένας Βολιώτης κατά του αδελφού του που φιλοξενεί την υπερήλικη μητέρα τους, ότι την κακοποιεί και δεν την σιτίζει επαρκώς. Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης σε κίνδυνο και τυχόν σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου καταγγελία ενός Βολιώτη, ότι ο αδελφός του, που φιλοξενεί την υπερήλικη μητέρα τους, την κακοποιεί και δεν την ταΐζει επαρκώς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο η υγεία της.

Η καταγγελία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ανέθεσε στο Α.Τ. Βόλου τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για να διαπιστωθεί αν ισχύουν τα καταγγελλόμενα και αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες σε βάρος του φερόμενου ως δράστη.

Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της έρευνας, πρόκειται να γίνει έλεγχος στο σπίτι από την Αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της υπερήλικης.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ