Έλενα Παπαρίζου Τάμτα: Ξεσήκωσαν την Θεσσαλονίκη με τα τραγούδια τους


Η συναυλία διοργανώθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πραγματικά κατάφερε να απογειώσει τους παρευρισκόμενους, αφού τραγουδιστές και κοινό έγιναν ένα. Αρκετές ήταν και οι εκπλήξεις που συνέβησαν κατά την διάρκεια απογειώνοντάς την ακόμα περισσότερο.

Η βραδιά διαμορφώθηκε από ένα ποτ πουρί ξένων αλλά και ελληνικών επιτυχιών  και το κοινό πραγματικά δεν σταμάτησε λεπτό να δείχνει με τον τρόπο του πόσο ωραία περνάει.

Έναρξη βραδιάς

  • Οι δύο ερμηνεύτριες, αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί την συναυλία και έτσι ανέβηκαν ακριβώς την ώρα που είχε προγραμματιστεί πάνω στην σκηνή και ξεκίνησαν να τραγουδάνε. Η αποθέωση που έλαβαν από το κοινό ήταν μεγάλη.

Η έκπληξη της βραδιάς

  • Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση και συμμετοχή στην συναυλία της τραγουδίστριας Marseaux. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγο τραγουδίστρια βρέθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού αποκλειστικά και μόνο για την συναυλία της Έλενας και της Τάμτας και ότι όλες μαζί τραγουδήσαν σε μία μοναδική εκτέλεση το κομμάτι “Dezavu”.

Η Συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου και της Τάμτα

  • Και τα δύο κορίτσια δεν έκρυψαν στιγμή την συγκίνηση τους για το ότι επιτέλους τραγουδάνε ξανά ζωντανά πάνω στην σκηνή και ότι αυτό ξεκίνησε από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η αντίδραση του κοινού

  • Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια, αφού από την έναρξη εώς και την λήξη της συναυλίας δεν παρέλειψε να επευφημεί τις καλλιτέχνιδες και να λικνίζεται μαζί τους στους ρυθμούς των κομματιών, ξεπερνώντας το γεγονός ότι ήταν καθιστό.

Το επιτόπιο

  • Το επιτόπιο είναι ένα καινούργιο στυλ χορού, το οποίο είχαν την ευκαιρία να μάθουν από την ίδια την Έλενα Παπαρίζου όσοι θεατές βρέθηκαν στην συναυλία. Δυστυχώς οι καιροί λόγο κορωνοιού είναι δύσκολοι, τα μέτρα χιλιάδες αλλά οι καλλιτέχνες έχουν τις λύσεις τους για να μπορεί ο κόσμος και έτσι να διασκεδάζει.

Ακολουθεί βίντεο από την συναυλία  που έδωσαν οι δύο τραγουδίστριες στο Μακεδονικό γήπεδο

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ