Θεσσαλονίκη: Λαχτάρα για γυναίκα – Της έκλεψαν το κινητό, πώς κατάφερε να το πάρει πίσω


Της έκλεψαν το κινητό και χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού το ξαναβρήκε

Το μεσημέρι της Τετάρτης μια γυναίκα κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι της έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο smartphone. Αστυνομικοί της ομάδας Ζ έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν η παθούσα, μπροστά από εμπορικό κέντρο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα είπε στους αστυνομικούς πως παρακολουθεί τις κινήσεις του δράστη μέσω της εφαρμογής εύρεσης συσκευής. Εκείνη τη στιγμή η εφαρμογή έδειχνε πως το κινητό βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο της οδού Εγνατία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας Ζ κινήθηκαν άμεσα για το σημείο του στίγματος. Διαπίστωσαν πως εκεί υπήρχε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα. Μπήκαν μέσα και ρώτησαν τον ιδιοκτήτη αν προσπάθησε κάποιος να του πουλήσει ένα smartphone. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ισχυρίστηκε πως πριν από 20 λεπτά κάποιος προσπάθησε να του πουλήσει ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε τη συναλλαγή.

Όσο διαρκούσε η συζήτηση ο ένας από τους αστυνομικούς διαπίστωσε πως στο κάδο που είχε δίπλα του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υπήρχε πεταμένο ένα κινητό τηλέφωνο. Αν και ο ιδιοκτήτης είπε πως το κινητό ήταν χαλασμένο, αποδείχτηκε πως στον κάδο υπήρχαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία λειτουργούσαν κανονικά. Η ιδιοκτήτρια του smartphone αναγνώρισε το τηλέφωνό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο υπήκοο Πακιστάν.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ο 43χρονος είχε αγοράσει το smartphone από τον «ελαφροχέρη» που το άρπαξε από την άτυχη γυναίκα έναντι 180 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ