Βίντεο: Ο «Hi Tech» διαρρήκτης της Κηφισιάς – Θύμα γνωστός κοσμηματοπώλης και δικαστικός


Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του 53χρονου Μαροκινού, ο οποίος «άνοιγε» οχήματα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, δημοσιεύει το Newsbomb.gr.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς ταυτοποίησαν εννιά περιπτώσεις διαρρήξεων σε οχήματα και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο, ο οποίος εκμεταλλεύονταν τις ολιγόλεπτες στάσεις που έκαναν οι οδηγοί των οχημάτων σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης στις περιοχές αυτές, προκειμένου να αρπάξει ότι μπορεί από το εσωτερικό τους.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) προκειμένου να μη δείχνει ότι πρόκειται για διάρρηξη, ενώ σε κάποιες λίγες περιπτώσεις εκμευταλλευόταν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να άφηνε το αυτοκίνητο του ανασφάλιστο. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του είχε συσταθεί ειδική ομάδα από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς.

Ανάμεσα στα θύματα του συγκεκριμένου «επαγγελματία» διαρρήκτη είναι πολύ γνωστός κοσμηματοπώλης, καθώς από το όχημα συνεργάτη του άρπαξε κοσμήματα συνολικής αξίας 140.000 ευρώ. Θύμα του 53χρονου Μαροκινού είχε πέσει κι ένας ανώτατος δικαστικός, από το αυτοκίνητο του οποίου άρπαξε ένα λάπτοπ αξίας 1.500 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση «απέκτησε» κι ένα drone αξίας περί τα 1.500 ευρώ.

Στην κατοχή του αεικίνητου διαρρήκτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε την ασφάλιση των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβαση τους από αυτά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός τουλάχιστον συνεργού του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ