Απίστευτο: Οι Simpsons είχαν προβλέψει και το ταξίδι του Μπράνσον στο Διάστημα!


Η «προφητεία» των Simpsons είχε γίνει στο επεισόδιο «The War of Art» το 2014!

Πλέον μπορούμε να παραδεχθούμε ότι αυτό που συμβαίνει με τους Simpsons και τις… «προφητείες» τους ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Οι Simpsons βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα κάτι παραπάνω από τρεις δεκαετίες και κατά καιρούς έχουν «προβλέψει» διάφορα μικρά και μεγάλα γεγονότα και περιστατικά, αφήνοντας άναυδο το κοινό.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να προσθέσουμε ακόμα ένα!

Ο λόγος για το ταξίδι του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Διάσημα το οποίο οι δημιουργοί των The Simpsons το είχαν προβλέψει πριν επτά χρόνια!

Το αφεντικό της Virgin και ιδρυτής της Virgin Galactic πραγματοποίησε το μεγάλο του όνειρο στις 11 Ιουλίου 2021. Μάλιστα ο Μπράνσον έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που ταξίδεψε με δικό του διαστημικό σκάφος στο Διάστημα.

Η ιστορική πτήση του VSS Unity μεταδόθηκε ζωντανά και ο Μπράνσον μαζί με άλλα πέντε μέλη του πληρώματος πέρασαν μερικά λεπτά στο Διάστημα. Ο ίδιος περιέγραψε το ταξίδι αυτό ως «μια μοναδική εμπειρία ζωής».

Για ακόμα μια φορά οι Simpsons έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους, όπως ανακάλυψε η εταιρεία του Μπράνσον. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί των δημοφιλών κινουμένων σχεδίων, σε επεισόδιο του 2014 με τίτλο «The War of Art» έδειχναν το αφεντικό της Virgin να ταξιδεύει στο Διάστημα!

Η Virgin Atlantic μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο στo Twitter με λεζάντα «Οι Simpsons το προέβλεψαν…».

Θυμίζουμε ότι μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις των «προφητών» Simpsons ήταν η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, τα επεισόδια και η εισβολή στο Καπιτώλιο σε επεισόδιο της 7ης σεζόν με τίτλο «The Day the Violence Died», τα ρούχα της Καμάλα Χάρις, η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα στο επεισόδιο «The Osaka Flu», η εξαγορά της Fox από την Disney, κ.ά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ