Ομορφιά Μαλλιά: Φυσικές θεραπείες για μακριά μαλλιά

Για πολλούς από εμάς, τα μαλλιά μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας και της ταυτότητάς μας. Εάν επιθυμείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας φυσικά ή να επιταχύνετε την φυσική ανάπτυξη της τρίχας, τα παρακάτω συστατικά και οι εφαρμογές τους, ίσως, σας φανούν χρήσιμοι σύμμαχοι σε αυτό το ταξίδι.

1. Μασάζ

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της τρίχας και να ωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λάδια και μάσκες για τα μαλλιά. Στην ουσία, το μασάζ διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να βελτιώσει το πάχος της τρίχας. Αφιερώνοντας χρόνο να κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας κάθε μέρα θα ανακουφιστείτε, επίσης, από το άγχος και την ένταση.

2. Αλόη βέρα

Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται από καιρό για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Μπορεί επίσης, να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και τους θύλακες της τρίχας, να μειώσει την πιτυρίδα και να ξεμπλοκάρει τα θυλάκια των μαλλιών που ενδέχεται να σφραγιστούν από την περίσσεια λιπαρότητας. Μπορείτε να εφαρμόσετε καθαρό τζελ αλόης στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας μερικές φορές την εβδομάδα ή να χρησιμοποιήσετε ειδικά σχεδιασμένα σαμπουάν και μαλακτικά που περιέχουν αλόη βέρα.

3. Λάδι καρύδας

Το έλαιο καρύδας περιέχει λιπαρά οξέα που διεισδύουν στον άξονα των μαλλιών και μειώνουν την απώλεια πρωτεϊνών από την τρίχα. Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πριν είτε μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που διαθέτετε. Εάν τα μαλλιά σας τείνουν να είναι λιπαρά, μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία κατά τη διάρκεια της νύχτας ή για λίγες ώρες πριν τα λούσετε. Κάντε μασάζ με λάδι καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής σας και κατά μήκος των μαλλιών σας. Εάν τα μαλλιά σας είναι στεγνά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας ως θεραπεία στις άκρες των μαλλιών σας για να βελτιώσετε την υγεία και τη λάμψη τους. Το λάδι καρύδας χρησιμοποιηείται ως καλλυντικό συστατικό για το δέρμα και τα μαλλιά από αιώνες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here