14 Αυγούστου 2022

Κορωνοϊός : Συμβουλές για να διαχειριστείτε το άγχος που προκαλεί

Με το πρόσφατο ξέσπασμα του COVID-19, πολλοί από εμάς είναι περιορισμένοι στα σπίτια μας, φοβισμένοι για την υγεία μας και για τους αγαπημένους μας. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις διαταραγμένες ρουτίνες και να βομβαρδιζόμαστε με εντυπωσιακές ειδήσεις.

Με όλο τον φόβο και την αβεβαιότητα, είμαι ευγνώμων που έχω στη διάθεσή μου μια ψηφιακή εργαλειοθήκη. Έχω δημιουργήσει μια σύντομη λίστα με τις αγαπημένες μου εφαρμογές που με κρατούν σταθερή, με τις ελπίδες να σας δώσω μια ώθηση όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

Όταν χρειάζεται να μιλήσετε
  • Αν και θα ήταν ιδανικό να έχουμε στη διάθεσή μας έναν αγαπημένο ή επαγγελματία ψυχικής υγείας ανά πάσα στιγμή, αυτό δεν είναι πάντα μια επιλογή για πολλούς από εμάς.
  • Εισαγάγετε το Wysa, ένα chatbot ψυχικής υγείας που χρησιμοποιεί πρακτικές και δραστηριότητες που βασίζονται στη θεραπεία – συμπεριλαμβανομένης της γνωστικής συμπεριφορικής θεραπείας, της θεραπείας διαλεκτικής συμπεριφοράς, της προσοχής, της διάθεσης και άλλων – για να βοηθήσετε τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα την ψυχική τους υγεία.
  • Είτε είστε αργά τη νύχτα προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε μια επίθεση πανικού, είτε απλά χρειάζεστε κάποια εργαλεία αντιμετώπισης του άγχους ή της κατάθλιψης, η Wysa είναι ένας φιλικός προπονητής AI που μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όποτε εμφανιστούν… ακόμα κι αν είναι 3 είμαι
 Όταν δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι
  • Ο BoosterBuddy μπορεί να φαίνεται χαριτωμένος, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχικής υγείας εκεί έξω. Για να μην αναφέρουμε, είναι εντελώς δωρεάν.
  • Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να περάσουν τη μέρα τους, ειδικά εάν ζουν με μια κατάσταση ψυχικής υγείας. (Μπόνους: Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με τη συμβολή νεαρών ενηλίκων που ζούσαν με ψυχική ασθένεια, οπότε είναι δοκιμασμένη και αληθινή!)
  • Κάθε μέρα, οι χρήστες κάνουν check in με τον «φίλο» τους και ολοκληρώνουν τρεις μικρές εργασίες για να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν κάποια δυναμική για την ημέρα.
  • Όταν ολοκληρώσουν αυτές τις αποστολές, κερδίζουν νομίσματα που μπορούν στη συνέχεια να ανταλλάσσονται με ανταμοιβές, επιτρέποντάς σας να ντύσετε τον φίλο σας σε ένα πακέτο fanny, γυαλιά ηλίου, ένα καλαίσθητο κασκόλ και πολλά άλλα.

Όταν χρειάζεστε ενθάρρυνση
  • Το Shine περιγράφεται καλύτερα ως κοινότητα αυτοεξυπηρέτησης. Περιλαμβάνει καθημερινά διαλογισμούς, ομιλίες, άρθρα, συζητήσεις κοινότητας και πολλά άλλα, όλα μαζί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή πρακτική αυτο-φροντίδας στην καθημερινή σας ζωή.
  • Με έμφαση στην αυτο-συμπόνια και την προσωπική ανάπτυξη, η Shine είναι σαν να έχετε μαζί σας έναν προπονητή ζωής παντού.
  • Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές διαλογισμού στην αγορά, η Shine δεν είναι επιβλητική. Οι ίδιοι οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί είναι ισοδύναμα μέρη δυνατά και προσβάσιμα. Το Shine χρησιμοποιεί καθημερινή γλώσσα και έναν αναζωογονητικό τόνο για να προσεγγίσει χρήστες που διαφορετικά θα μπορούσαν να αποβληθούν από άλλες εφαρμογές που παίρνουν τον εαυτό τους λίγο πολύ σοβαρά.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές αυτοφροντίδας

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ