Λαζάρου: Είμαι φοβισμένος, τα κρούσματα έχουν ξεφύγει


Για τα νέα μέτρα αλλά και για άτομο από το φιλικό του περιβάλλον που νόσησε από κορονοϊό μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Στη δυσκολία εφαρμογής των νέων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, μιλώντας στην ΕΡΤ. Παράλληλα ο κ. Λαζάρου δήλωσε «φοβισμένος», καθώς όπως είπε «τα κρούσματα έχουν ξεφύγει».

«Είναι μια εξίσωση που θα πρέπει να λειτουργήσει, για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω», είπε χαρακτηριστικά για τα νέα μέτρα και πρόσθεσε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Οι πρώτες μέρες θα είναι λίγο δύσκολες, γιατί το κάθε εστιατόριο έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας. Στο δικό μας, για παράδειγμα, επικοινωνήσαμε με όσους μπορέσαμε από όσους έχουν κάνει κράτηση, ωστόσο, δεν βρήκαμε κάποιους. Έτσι, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όταν έρθουν, χωρίς να ξέρουμε αν είναι εμβολιασμένοι».

«Οι καινούργιοι κανόνες ευνοούν πολύ τα μικρά μαγαζιά, που δεν είχαν την τύχη να έχουν έναν πλάτανο ή ένα φαρδύ πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί τους και ήταν σε αναστολή λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο ”σώζεται” και γι’ αυτά η περίοδος που απομένει, μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι», τόνισε ο κ. Λαζάρου.

«Είχα άτομο στο φιλικό μου κύκλο που ασθένησε από κορονοϊό»

Παράλληλα, ο Λευτέρης Λαζάρου έκανε γνωστό ότι στο κοντινό του περιβάλλον έχει κάποιους ανθρώπους που νόσησαν

«Πραγματικά, αυτό που έβλεπα ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Έχω γυναίκα γιατρό και ξέρω από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει. Με έχει κάνει πάρα πολύ προσεκτικό και πάρα πολύ ευαίσθητο σε ό,τι αφορά τον δικό τους χώρο. Ήμουν από τους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν πάρα πολύ γρήγορα – τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου, με σεβασμό στην ίδια και στον χώρο της», κατέληξε.

Πηγή: Ert News

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ