Επίσημα από σήμερα υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Ανδρουλάκης


Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Από σήμερα, οι επίσημες υποψηφιότητες για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής είναι τρεις.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που σας είχαμε μεταδώσει, οι οποίες τον ήθελαν να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του μέσα στον Ιούλιου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Χόνδρο και σε αντίστοιχο ερώτημα που του έγινε, απάντησε ξεκάθαρα ότι θέτει τον εαυτό του στην κρίση των μελών και των φίλων της παράταξης, στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του κεντροαριστερού φορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση αυτή έγινε προκειμένου να δοθεί μια απάντηση στις φήμες που έφεραν τον κρητικό ευρωβουλευτή να αμφιταλαντεύεται για το τι πρέπει να πράξει. Αναμένεται, σε επόμενο χρόνο, προς το φθινόπωρο, να υπάρξει και η αναλυτική παρουσίαση των θέσεών και του οράματός του για την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής και στη Χώρα.

Παράλληλα με την ανακοίνωση αυτή, εντείνεται και η οργανωτική δουλειά που συντελείται στο επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, η οποία εστιάζεται στην ενεργοποίηση και επέκταση των περιφερειακών πυρήνων που στήριξαν τον ευρωβουλευτή το 2017.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ