Γλυκά Νερά: Οι τρεις γυναίκες από το παρελθόν του πιλότου και τα συμπεράσματα των Αρχών


Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς οι έρευνες των αρχών που προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν που συγκλόνισε την Ελλάδα στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Τα τελευταία στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες αφορούν πρόσωπα από το παρελθόν του συζυγοκτόνου τα οποία και έχουν εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της πλήρης διαλεύκανσης της υπόθεσης έχουν καταφέρει μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 33χρονος δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 33χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. Όπως προκύπτει μάλιστα και από το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από την κουβέντα που είχαν οι ερευνητές με τα πρόσωπα αυτά προκύπτουν πολύτιμα συμπεράσματα τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για την νοοτροπία του πιλότου που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Καρολάιν

Στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail μίλησε για άλλη μια φορά ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εγγονή του Λυδία και στην οργή του απέναντι στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που με τόσο βίαιο και ύπουλο τρόπο του στέρησε την κόρη του.

Ο 78χρονος επισημαίνει τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή τους το ενός έτους κοριτσάκι, τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη γιαγιά του, την επικοινωνία που διατηρούν με τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τις στιγμές που ακολούθησαν, όταν έμαθαν για τη δολοφονία της κόρης τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μόνη «αχτίδα» μέσα στην τραγωδία των γονιών της Καρολάιν είναι η μικρή Λυδία. «Η αλληλεπίδραση της Σούζαν με τη Λυδία είναι καταπληκτική» λέει ο 78χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του, έχουν αναλάβει την επιμέλεια του μικρού κοριτσιού.

«Τη φροντίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκανε και με την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν μωρό. Παίζει μαζί της διαρκώς όταν είναι ξύπνια και είναι σε επιφυλακή όταν ακούει τον παραμικρό ήχο, στη διάρκεια του ύπνου της. Όλο μας το νοικοκυριό είναι επικεντρωμένο στη Λυδία. Όλοι ξυπνάμε από τις 6.30 το πρωί, ώστε η Σούζαν να πάει πρώτα στον τάφο της Καρολάιν και να επιστρέψει για να προετοιμάσει το φαγητό της Λυδίας. Μας δίνει ενέργεια και μας τονώνει να την ακούμε να γελάει» συμπληρώνει ο 78χρονος από το σπίτι του στην Αλόννησο.

«Η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι μας προσφέρει παρηγοριά σε αυτή την τραγική κατάσταση» συνεχίζει.

«Όμως, δεν είμαι νεαρός και όλοι μας κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην καταφέρω να φροντίσω τη Λυδία όπως πρέπει, εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της κόρης μου» αναφέρει ο πατέρας της Καρολάιν ο οποίος ως γνωστόν είναι εδώ και αρκετά χρόνια κατάκοιτος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ