Φολέγανδρος: Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης ο 30χρονος


Ο 30χρονος ομολόγησε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακός ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του και συνελήφθη

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες.

Το ίδιο και το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν σε κίνηση. Έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cnn.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Το χρονικό του θανάτου της

Η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει. Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Μαραθώνια η ανάκριση του 30χρονου – Ήταν σε φαρμακευτική αγωγή

Ο 30χρονος που εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου να κινείται στην ίδια περιοχή, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 26χρονη φίλη του, φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει και δεν ήθελε να παραδοθεί στους Αστυνομικούς, οι οποίοι μετά από μία ώρα κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας φέρεται να έλεγε συνεχώς την φράση «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση». Μέχρι και το πρωί της Κυριακής, η ανάκρισή του από το τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζεται, προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση και να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό θάνατο η 26χρονη.

Στις 11, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Υπήρξε διαπληκτισμός πριν το θάνατό της – Ήταν σε φαρμακευτική αγωγή

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρισκόταν στη Φολέγανδρο για διακοπές με τον 30χρονο φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως ο ίδιος είπε στους Αστυνομικούς, πριν το θάνατο της κοπέλας, υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός.

Ενώ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο νεαρός φέρεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Μαρτυρία: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά πολύ ευτυχισμένοι»

Το Σάββατο (πριν βρεθεί από την ΕΛ.ΑΣ.) φίλος του νεαρού μίλησε τονίζοντας: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ