Φολέγανδρος : Ήταν η κακιά στιγμή λέει ο 30χρόνος

Την λύση για το που βρισκόταν ο 30 χρόνος φίλος της 26 χρόνης Γαρυφαλλιάς, έδωσε μία γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και είδε τον νεαρό 30 χρόνο όπου η αστυνομία είχε που αναζητούσε από εχθές που βρήκε στην θάλασσα το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Η κοπέλα, όπως ανάφερε τον είδε κρυμμένο κοντά στην περιοχή , τον αναγνώρισε και τον είδα να είναι αρκετά φοβισμένος.

Τι ζητά η οικογένεια της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

  • Η Οικογένεια της άτυχης κοπέλας, ζητάει να μάθει ακριβώς τις συνθήκες που ώθησαν τον νεαρό στην εγκληματική του πράξη και αυτομάτως περιμένει πως και πως να βγει η ιατροδικαστική εξέταση για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της κοπέλας.

Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του 30χρόνου στους αστυνομικούς

  • Ο 30χρόνος άνδρας, εντοπίστηκε και συλλήφθηκε από τις αρχές 24 ώρες μετά από όταν άρχισαν να τον αναζητούν. Σύμφωνα με μαρτυρίες των αστυνομικών, μόλις κατάλαβε ότι τον εντόπισαν, άρχισε να τους πετάει πέτρες και να απειλεί ότι αν πλησιάσουν θα αυτοκτονήσει. Ενώ όπως λένε επαναλάμβανε συνέχεια πως είναι η κακιά στιγμή. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, ενώ φως στα ακριβή αίτια διεξαγωγής του εγκλήματος αναμένεται να ρίξει το διαβιβαστικό του λιμενικού σώματος.

Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι ήταν εγκληματική ενέργεια

  • Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πλαγιά σπασμένο το κολιέ της, πιο κάτω το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος. Στοιχεία που από την πρώτη στιγμή τους έκαναν να καταλάβουν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μία εγκληματική ενέργεια. Τέλος για τον 30χρονο άνδρα έμαθαν από το τσαντάκι που βρέθηκε στην Θάλασσα, επειδή υπήρχε μέσα η ταυτότητα του.

Όσα δήλωσε η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς

  • Όπως δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές κάνουν τα πάντα για να εξιχνιάσουν την δολοφονία τους παιδιού τους. Ακόμα τονίζουν ότι η κόρη τους ήταν πολύ καλό και αγαπητό παιδί, ενώ για την οικογένεια του φίλου της δεν ξέρουν τίποτα.

Ακολουθεί βίντεο για το έγκλημα στην Φολέγανδρο

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ