Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν», υποστηρίζει ο 30χρονος


Φολέγανδρος: «Παγωμένη» παρακολουθεί η Φολέγανδρος το άγριο έγκλημα με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Ο 30χρονος φίλος ήταν εκείνος που την έσπρωξε προς τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, όπως ομολόγησε μετά την μαραθώνια απολογία του στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Το CNN.gr και η αστυνομική ρεπόρτερ Μίνα Καραμήτρου φέρνουν στο «φως» όσα υποστήριξε κατά την ανάκρισή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

«…Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο.

Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έπεσε στη θάλασσα και ο ίδιος.

Όμως, ομολόγησε λίγη ώρα αργότερα ότι δεν δίστασε να την εγκαταλείψει στη θάλασσα μόλις διαπίστωσε ότι η άτυχη κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ