Koρονοϊός – Πάρος: Εξι 18χρονοι θετικοί στον ιό περίμεναν βοήθεια επί ώρες σε υπαίθριο χώρο


Νέος συναγερμός στην Πάρο έξι 18χρονοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό, ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία και αυτή την ώρα τα παιδιά μεταφέρονται με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Δεν βρέθηκε ένα κατάλυμα για να μείνουν έξι 18χρονοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό, οι οποίοι και αναγκάστηκαν να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας της Πάρου. Τα δύο είχαν πυρετό και ρίγη κι όμως επί έξι ώρες έμειναν αβοήθητα. Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία ώστε τα παιδιά να μεταφερθούν με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας της Πάρου γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Λόγω της καθυστέρησης, ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο παιδιών που είχαν πυρετό και περίμεναν επί έξι ώρες τουλάχιστον στον χώρο στάθμευσης.

Ωστόσο τα άλλα τέσσερα έμειναν να ταλαιπωρούνται στο χώρο στάθμευσης, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, που τελικά πήραν τηλέφωνο και στην ΕΡΤ ζητώντας βοήθεια.

Η Πολιτική Προστασία αν και δεν είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία στα νησιά, ξεκίνησε άμεσα προσπάθεια, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ