Κορονοϊός – Κρήτη: Νόσησε τρόφιμος γηροκομείο – Είχε κάνει από τους πρώτους το εμβόλιο


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ο ηλικιωμένος έκανε μέσα στο χειμώνα κανονικά και τις δυο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατόν να τον προστατεύσει.

Η κατάσταση στην Κρήτη έχει ξεφύγει, οι μολύνσεις αυξάνονται δραματικά και ο φόβος κυρίως για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης για την επιδημιολογική εικόνα του νησιού και το μοντέλο… Μυκόνου που είναι προ των πυλών, φέρνει ανασφάλεια και αγωνία.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η είδηση για ένα κρούσμα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ηράκλειο, είναι πιο επίκαιρος από πότε, την ώρα μάλιστα που το ζήτημα των ανεμβολίαστων εργαζομένων στα γηροκομεία, αποτελεί το πρώτο στοίχημα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουcretalive, ο ηλικιωμένος έκανε μέσα στο χειμώνα κανονικά και τις δυο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατόν να τον προστατεύσει! Πριν από λίγες μέρες ειδοποιήθηκαν οι δικοί του πως ο ηλικιωμένος νόσησε με κορονοιό και εύλογα γεννιέται η απορία πως μεταφέρθηκε στη δομή ο ιός. Η αγωνία είναι μάλιστα μεγαλύτερη καθώς υπάρχουν δεκάδες τρόφιμοι και πως μπορούν οι αρμόδιοι να μπλοκάρουν τη διασπορά του κορονοϊού! Επίσης είναι άγνωστο εάν στη συγκεκριμένη δομή υπάρχουν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και πόσοι είναι αυτοί!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος πλέον νοσηλεύεται στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ