Κομητεία Sacramento:  Συμβουλεύει τους εμβολιασμένους ανθρώπους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους


Κομητεία Sacramento: Η κομητεία του Λος Άντζελες αυτήν την εβδομάδα θα επιστρέψει σε μια εσωτερική εντολή μάσκας. Η Κομητεία του Λος Άντζελες αποκαθιστά την εντολή μάσκας εσωτερικού εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων COVID. Οι υπάλληλοι υγείας της Κομητείας του Sacramento συμβουλεύουν τους κατοίκους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού, αναφέροντας ανησυχίες σχετικά με την ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Delta COVID-19.

Η καθοδήγηση, η οποία έρχεται καθώς η κομητεία του Λος Άντζελες επαναφέρει την εντολή μάσκας εσωτερικού χώρου, δεν ταιριάζει με την καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ή με την καθοδήγηση δημόσιας υγείας του κράτους, σύμφωνα με την οποία τα εμβολιασμένα άτομα δεν χρειάζεται να φορούν καλύμματα προσώπου. “Λόγω των πρόσφατων ημερήσιων αυξήσεων του ποσοστού της COVID-19 από την εξαιρετικά μολυσματική παραλλαγή Δέλτα, ο Υπεύθυνος Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Σακραμέντο συνιστά έντονα την κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους”, ανέφερε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

“Σε λιγότερο από ένα μήνα, το καθημερινό ποσοστό περιστατικών του Σακραμέντο έχει αυξηθεί δραστικά, από 3,8 στις 20 Ιουνίου στις 10 Ιουλίου στις 14 Ιουλίου.”

Το δελτίο ειδήσεων ανέφερε ότι έως ότου αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στην περιοχή και εν μέσω αύξησης σε νέα κρούσματα, “οι εμβολιασμένοι κάτοικοι συνιστάται να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους όπου δεν απαιτείται επαλήθευση εμβολιασμού και η κατάσταση εμβολιασμού άλλων είναι άγνωστη.”

Το δελτίο ειδήσεων σημείωσε ότι ενώ το Sacramento έχει μόνο 101 επιβεβαιωμένα κρούσμτα της παραλλαγής Delta, ο αριθμός μπορεί να είναι πολύ υψηλότερος καθώς δεν δοκιμάζεται κάθε θετικό δείγμα COVID-19 για παραλλαγές ποικιλιών.

“Η δραστική αύξηση των κρουσμάτων είναι ανησυχητική – όπως και ο αριθμός των ατόμων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν”, δήλωσε η Olivia Kasirye, υπάλληλος δημόσιας υγείας του Σακραμέντο.

“Η καλύτερη προστασία μας από την COVID-19 εξακολουθεί να είναι το εμβόλιο.

Προτρέπουμε όλους τους επιλέξιμους κατοίκους να εμβολιαστούν προκειμένου να προστατευθούν, και η οικογένεια και οι φίλοι τους.”

Σε όλη την πολιτεία Statewide, η California έχει εμβολιάσει πλήρως το 60,9% του πληθυσμού της. Το Sacramento έχει χορηγήσει 1,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ